• Privé Yogalessen in den Bosch en omgeving

 • Afgestemd op jouw wensen

  Behalve de groepslessen geef ik iedere week ook een aantal privélessen. 
  Deze privélessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga kan een hele fijne manier zijn om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen in je beoefening. 

  Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt om een blessure of andere fysieke klachten, als je door een moeilijke periode heen gaat of  omdat je door het overweldigende aanbod niet goed weet welke les vorm bij je past. In de privélessen kunnen we volledig werken aan wat voor jou nodig is op dat moment.

 • Locatie

  Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk. 
  Samen kunnen we kijken wat het beste past, ik kan een locatie regelen of ik neem alles mee naar een locatie die voor jou prettig is. 
  Een privéles of een workshop met een vriend(in), partner of een klein groepje is natuurlijk ook mogelijk. 

 • Starten?

  Voor we starten met de privélessen maak ik graag kennis met je. 
  Om een duidelijk beeld te krijgen van wie je bent en wat je zoekt in de lessen plan ik graag een afspraak met je in. Op basis van jouw wensen zal ik een prijsopgaaf voor je maken
  Tevens is dit kennismakingsgesprek natuurlijk voor jou een mooie gelegenheid om te kijken of je een goed gevoel hebt bij mij als docent.

  Heb je nog vragen of wil je een afspraak plannen dan kan je me bellen op 06-22643787 of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op 

 • Contact opnemen

  verstuur