• Over mij

 • Details

  Naam: Rosa de Vlam
  Geboren op: 17-12-1986
  Soorten Yoga: Hatha, Aerial, Flow, Easy Flow, Yin, Restorative & Bedrijfsyoga 

 • Midden in een heftige periode van mijn leven kwam ik tot de conclusie dat ik niet goed wist hoe ik me kon ontspannen. Ik maakte me veel zorgen over de toekomst en lag 's nachts te piekeren, maar al dit nadenken loste niets op. Na wat onderzoek op het internet ben ik begonnen met mediteren door middel van bodyscans die ik op YouTube had gevonden. Binnen drie weken merkte ik het effect op mijn algehele gesteldheid, de helende werking van mijn aandacht naar binnen richten was iets wat volledig nieuw voor me was en ik was vastbesloten om meer te leren.

  In deze zoektocht kwam al snel yoga op mijn pad en het was liefde op het eerste gezicht! Ik kreeg weer contact met mijn lichaam en ik voelde dat ik sterker, flexibeler en stabieler werd. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk.

  Er is veel gebeurd sinds dat moment. Ik heb een cursus mindfulness gevolgd, ik ben afgereisd naar Thailand om als vrijwilliger te werken bij een mindful recovery-centrum, ik ben naar India gegaan voor mijn yoga teacher-training, ik heb deelgenomen aan een tiendaagse stiltemeditatie en heb daarna nog vele workshops en trainingen gevolgd.

  Yoga heeft de manier waarop ik kijk naar mijzelf en de wereld om mij heen op een positieve manier veranderd. Ik hoop in mijn lessen te kunnen delen wat ik tot nu toe heb geleerd en jullie te inspireren om zelf ook meer te ontdekken over yoga. 

  PS. Als je je tenen niet aan kan raken mag je gewoon naar mijn lessen en workshops komen ;) 

 • Neem nu contact met me op

  Verstuur