• Bedrijven en groepen

 • Yoga voor bedrijven

  Yoga is een gemakkelijke en een toegankelijke manier om uw medewerkers fit en gezond te houden. Niet voor niet heeft Harvard Business School Yoga & Meditatie uitgeroepen als één van de skills voor executives van de 21ste eeuw!

  Het effect van yoga is bijzonder groot; het verlaagt stress, en verhoogt concentratie en creativiteit van mensen. Bedrijfsyoga is absoluut niet zweverig, maar juist heel erg down to earth. Met praktische oefeningen leren mensen zich op te laden, te ontspannen en hun houding te verbeteren. 

  De lessen bestaan uit oefeningen om spanning los te laten en stress te verminderen. De lessen van zijn daarnaast een fantastische manier om op de werkplek, sfeer te verbeteren, arbeidsproductiviteit te verhogen en om collega’s bij elkaar te brengen om samen als een groep sportief/ontspannend bezig te zijn.

  Yoga kan een fijne pauze zijn tijdens een drukke werkdag of een ontspannende manier om de dag af te sluiten.

  De lessen worden gegeven op de werkplek, meestal in een vergaderruimte of conferentiezaal. 

  Je hoeft niet bijzonder lenig te zijn en vaak kunnen de oefeningen in werkkleding worden uitgevoerd.

  Een greep uit de mogelijkheden:

  • Wekelijks/dagelijks een Yoga les “shortbreak”
  • Workshop Yoga
  • Ontspanningsles van 1,5 uur
  • Dynamische Yoga les van 1- of 1,5 uur
  • Easy Flow Yoga les van 1- of 1,5 uur

  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren we de wensen en mogelijkheden.

  Op basis daarvan maken we een passend voorstel.

  Gratis yoga?

  Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de Werkkostenregeling. U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kostenneutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.